Ananászkrémes árpakása
2010. május 18., kedd
Ez egy igazán gyorsan elkészíthető recept, bár az ízét tekintve nem több mint egyszer meg lehet enni kategória... Gergőnél ahogy látom ezt a szintet sem üti meg... ő keserűnek érzi, amit én nem osztok, de én sem dobtam tőle hátast. Végigkóstoltuk az alapanyagokat, mindegyik rendben van:), csak a citromhéjba nem haraptunk bele... Szóval ma inkább saját sütésű mézes kiflivel laktunk jól.
Pedig nagyon lelkesen elkészítettem hozzá a házi szójatejet, aminek a sikere még elég kérdéses.. csöpög a csap fölött. Tofu is lesz a sűrűjéből... Az sem volt egy egetrengető meló, és ha még el is fogyasztjuk, kifejezetten megérte. Egy szó mint száz, ilyet többet nem főzök szerintem... pedig a fotók jól sikerültek:)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
"Legyen néktek eledelül..." Copyright © 2011 Szildamedia
1 megjegyzés:
Azt hiszem egyébként itt az ananásszal lehet gond, nem?
Mármint én nagy ananászrajongó vagyok, de turmixba, kásákba keverve-sütve-főzve már nem ízlik. Teljesen más lesz az íze szerintem.
Lehet, hogy ez a recept is beválna valamilyen más gyümölccsel, nem? Talán nyáron őszi- vagy sárgabarackkal?
Megjegyzés küldése